Česta pitanja

TRENINZI

Većina trenera održava treninge u komercijalnim teretanama, fitness dvoranama, street workout parkovima ili čak i dolaze na kućnu adresu. Na profilima trenera je istaknuto gdje vrše treninge ali u privatnoj komunikaciji možete potencijalno i dogovoriti nešto drugačije, ovisno o vašoj potrebi i mogućnosti.

Da, neki treneri nude opciju dolaska i održavanja treninga kod kuće. Lokacije održavanja treninga se dogovaraju između Vas i trenera u inicijalnom razgovoru.

Da, neki treneri nude opciju grupnih treninga. Prilikom vaše komunikacije s trenerom usuglasite detalje ovakvog načina rada kako bi se pravila postavila u početku te izbjegle potencijalne nesuglasice.

Prilikom traženja trenera na našoj stranici, dobro proučite trenerov profil i razmislite da li bi upravo taj trener mogao biti optimalan za vas u odnosu na vaše preference.

Ukoliko nađete trenera kojeg želite kontaktirati…

Da, korištenjem itsmypt.com imate priliku komunicirati s neograničenim brojem trenera.

Ukoliko već znate kojeg trenera želite ali ga ne možete pronaći na itsmypt.com, možete se javiti na službeni mail koji se nalazi na dnu stranice te potražiti našu pomoć.

Prilikom kreiranja vaših preferenci budite jako precizni što želite te ćete na taj način povećati šansu pronalaska optimalnog trenera za Vas.

Ukoliko niste sigurni u svoje vještine odabira trenera, imate opciju koristiti uslugu stranice u pronalaženju optimalnog trenera.

Da, prilikom kreiranja Vaših preferenci možete staviti dane i vrijeme treninga koji Vama najviše odgovaraju.

Pravila otkazivanja treninga i sva ostala pravila treninga dogovarate isključivo s trenerom prilikom vašeg inicijalnog razgovora.

PLAĆANJE

Itsmypt.com je besplatan za ljude koji samostalno traže trenera na stranici.

Ukoliko tražite usluge od itsmypt-a da Vam pomognemo u pronalasku trenera, usluga se jednokratno naplaćuje 50e.

Sve detalje vezane za financijske transakcije komunicirate isključivo sa trenerom kojeg ste odabrali preko stranice.

Itsmypt.com ima isključivu ulogu spajanja trenera i klijenata te nema nikakvu funkciju unutar transakcijskih detalja između istih.

Itsmypt.com ne daje povrat novca klijentima koji samostalno traže trenera.

Ukoliko ste koristili uslugu itsmypt-a za pronalazak trenera, vraćamo Vam 100% od iznosa koji ste platili stranici te vam pronalazimo drugog trenera potpuno besplatno.

RAČUN

Prilikom otvaranja stranice možete pronaći opcije poput „ŽELITE POSTATI ITSMYPT TRENER“ te klikom na tu opciju vodi vas korak po korak do otvaranja svoga profila.

BASIC paket za trenere omogućava trenerima postavljanje svog profila sa svim opcijama (profilna slika, biografija, slike i video materijali svojih treninga ili treninga s klijentima, recenzije klijenata itd.)

PREMIUM paket također ima sve navedeno uz to da se nalaze na vrhu stranicu kada klijenti traže trenere te su opcija kada klijenti koriste usluge itsmypt-a za pronalaženje trenera.

VIP paket omogućava trenerima sve navedeno iz PREMIUM paketa uz dodatak da se taj trener promovira i na službenim itsmypt društvenim mrežama.

Ukoliko želite nadopuniti svoj trenerski profil sa novim slikama ili informacijama, potrebno je javiti nam se na mail i poslati što želite točno promijeniti te će onda naš tim u roku od 24h izvršiti promjenu.

Ukoliko ste dobili takav email znači da vjerovatno niste ažurirali plaćanje na vrijeme. U tom slučaju račun je samo skriven od javnog pogleda te se produživanjem pretplate račun automatski vraća u funkciju.

DODATNA PITANJA

Odgovor na ovo pitanje ovisi o više faktora. Preporuka itsmypt-a je da napravite profil što zanimljiviji klijentima. Postavljanje profilne slike, video materijala s treninga, slike klijenata (prije i poslije), pozitivne recenzije klijenata itd. povećava šanse dobivanja novih klijenata.

Također, uzimanjem PREMIUM paketa značajno povećavate šanse za interesom večeg broja klijenata.

Račun možete deaktivirati u bilo kojem trenutku tako da na svom profilu u postavkama nađete opciju „OTKAŽI PRETPLATU“ te se u tom slučaju članstvo nastavlja sve do datuma do kojeg ste prethodno platili i od tog datuma prestaje naplaćivanje i prikaz Vašeg profila javnosti.